Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Na generálku s Albánií jsou na internetu k dispozici další vstupenky

Víc fanoušků může na dnešní generálku fotbalové reprezentace před Eurem s Albánií. Fotbalová asociace ČR zareagovala na rozvolnění diváckých omezení kvůli koronaviru a dala do prodeje stovky lístků. Registrovaní členové fanklubu mohou vstupenky kupovat na platformě Ticketportal. Asociace o tom informovala v tiskové zprávě. Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 19:45 na ČT sport i na webu ctsport.cz.

FAČR v minulých dnech nedostala výjimku na to, aby stadion mohl být zaplněn z 20 procent, jak tomu bylo v závěru ligové sezony. Na Letné tak původně mělo být jen 1000 osob včetně pořadatelů a zástupců médií. Vláda však v pondělí vpodvečer zvýšila limit na venkovních akcích na dvojnásobek a poslední přípravný zápas českého týmu tak bude moci sledovat 2000 lidí.

Preview českého týmu i dalších před ME řešil Fotbal fokus podcast, který naleznete i na podcastových aplikacích jako Spotify a další:

Na Letnou mohou dorazit příznivci, kteří jsou členy reprezentačního fanklubu. Prodej z hygienických důvodů probíhá pouze na internetu a potrvá do 16:00. Všechny vstupenky stojí 490 korun a každý zájemce může zakoupit maximálně čtyři lístky.

Fanoušci se budou muset u vstupu na stadion prokázat negativním PCR či antigenním testem na koronavirus ne starším než 72 hodin. Případně je možné předložit lékařské potvrzení o prodělané nemoci v posledních 90 dnech nebo o ukončeném očkování.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články