Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Španělé zvládli i svůj druhý duel, Srbové jen remizovali s Makedonci

Bydhošť – Všechny důvody k radosti mají po svém druhém utkání ve skupině španělští fotbalisté do 21 let, kteří zdolali Portugalsko 3:1 a zajistili si postup do semifinále ME. V tabulce skupiny B mají šest bodů, následují Portugalci se třemi a po jednom bodu za vzájemnou remízu 2:2 mají Srbové a Makedonci.

Marco Asensio se raduje z gólu proti Makedonii
zdroj: imago sportfotodienst autor: GRZEGORZ RADTKE

Portugalci v závěru hodně stáli o vyrovnání, k němuž je přiblížil nádherným kopem Bruma, který poslal do šibenice míč zpoza šestnáctky. Španělé ale byli pozorní a náskok, který jim zajistily trefy Nigueze a Ramireze, si pohlídali. Vedou tak skupinu B se šesti body a skórem 8:1.

Makedonci se se Srby rozešli remízou

Makedonci byli v utkání slabším týmem, což se v prvním poločase odrazilo na skóre. Šikovný Gacinovič dal Srbům vedení ve 24. minutě. Ve druhé půli už ale šikovnost přešla na stranu soupeře a makedonští hráči dvěma brankami otočili zápas.

Když už to vypadalo, že se tým překvapivě posune směrem k možnému postupu ze skupiny B, srovnal Djordjevic. Pro oba týmy tak nakonec bod za remízu 2:2 příliš neřeší a pravděpodobně pojedou po skupině domů.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články