Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Martino po další prohře: Hráči vědí, že jim skrz prsty proklouzla velká šance

Madrid – Po vyřazení v Lize mistrů vyhlašovali, že nyní se zaměří na triumf ve španělské lize. Avšak i v ní se Barceloně šance na triumf vzdaluje. V sobotu totiž nečekaně podlehla Granadě 1:0, a pokud Atlético vyhraje na Getafe, uteče obhájcům titulu o čtyři body. Tým z Katalánska ale ještě nehodlá házet ručník do ringu a věří, že dokáže nepříznivý průběh soutěže zvrátit.

Gerardo Martino
zdroj: ČTK/AP

"Teď už to nemáme ve vlastních rukách, ale byl bych nerad, aby si někdo pletl smutek z porážky s házením ručníku," řekl trenér katalánského celku Gerard Martino. "To uděláme až ve chvíli, kdy bude matematicky nemožné titul získat," dodal.

Barcelona měla celý zápas s Granadou převahu, jedinou branku ale vstřelili domácí díky zásahu Yacineho Brahimiho. "Hráči do toho dali všechno, nemám jim co vytknout. Za normálních okolností bychom vyhráli o čtyři, pět branek. Zápasy jako tenhle se ale občas přihodí. Můžete vyhrát, i když si to nezasloužíte, protože rozhoduje jen efektivnost," prohlásil Martino.

Barcelona si připsala druhou prohru za sebou, když navázala na středeční porážku v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů s Atléticem. "Hráči moc dobře vědí, že po těch dvou prohrách jim skrz prsty proklouzla velká šance," uvedl Martino, jehož tým už ve středu čeká finále Španělského poháru s Realem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články