Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Martin Pospíšil by si mohl splnit reprezentační sen

Teplice – Olomoucký talent Martin Pospíšil má nakročeno do reprezentace. Při ligovém zápase v Teplicích jej bedlivě sledoval asistent reprezentačního trenéra Josef Pešice a deníku Sport přiznal, že jednadvacetiletý záložník má účast v kádru pro přátelské utkání se Slovenskem blízko.

Teplice - Olomouc
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Z tria Tomáš Hořava, Michal Ordoš a Mrtin Pospíšil, které Pešice na severu Čech o víkendu sledoval, má posledně jmenovaný největší šanci zahrát si v reprezentaci. "Podal spíš průměrný výkon, ale já ho znám už dlouho. Myslím, že dostane příležitost, směřuje to k tomu," potvrdil Sportu Pešice.

Reprezentační asistent připustil, že výběr nových hráčů pro utkání, které se hraje 14. listopadu, není snadný, zápas v Teplicích Pešiceho příliš nenadchl. "Utkání mělo spíš průměrnou úroveň. Když budu upřímný, je to tragédie, když z toho vybíráte hráče pro reprezentaci," řekl Pešice.

Na rozdíl od olomouckého kolegy Hořavy se Pospíšil podle Pešiceho lépe hodí do mužstva. "On (Hořava) je spíš defenzivnější záložník. A ty my v reprezentaci máme. To Pospíšil je ten tvořivější," zdůraznil.

V září prožil Pospíšil premiéru v jednadvacítce, o pozvánce do A-týmu se mu zatím jen snilo. "Zahrát si za reprezentaci, a ještě doma v Olomouci, to by byl splněný sen," přiznal Pospíšil.

Zdroj
ČT sport, deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články