Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

March skolil Crystal Palace a poslal Brighton na úroveň Liverpoolu

Prestižní M23 derby mezi Brightonem a Crystal Palace skončilo v dohrávce 8. kola anglické Premier League vítězstvím domácího týmu 1:0. Rozhodující trefu si v 15. minutě připsal záložník Solly March, který "Seagulls" zajistil posun v tabulce na sedmé místo. Dařilo se také osmému Brentfordu, jenž loupil (2:0) na stadionu posledního Southamptonu.

Solly March z Brightonu se raduje z gólu v síti Crystal Palace
zdroj: REUTERS

March si i nadále užívá nejlepší sezonu v kariéře. Po čtvrthodině zužitkoval nezištnou Mitomovu přihrávku a rozjásal vyprodaný Amex Stadium. Celkově už má na kontě sedm branek a čtyři asistence ve 25 zápasech. Brighton i proto okupuje sedmou pozici a jen horší skóre ho dělí od šestého Liverpoolu, který však odehrál o zápas více.

Brentford má po vítězství v Southamptonu jen o bod méně a děkovat za to opět může třetímu nejlepšímu střelci soutěže Ivanu Toneymu. Rodák z Northamptonu nejprve ve 32. minutě doklepl do sítě Norgaardu hlavičku po rohovém kopu, čímž zaznamenal šestnáctou trefu v ročníku, a v nastaveném čase poslal do samostatného úniku Yoaneho Wissu.

Anglická fotbalová liga:

7. kolo: Southampton – Brentford 0:2 (32. Toney, 90.+7 Wissa).

8. kolo: Brighton – Crystal Palace 1:0 (15. March).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články