Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Manchester United si střihne tři ligová utkání v pěti dnech. Solskjaer poslal vzkaz fanouškům

Odložený šlágr anglické nejvyšší soutěže mezi Manchesterem United a Liverpoolem, který byl v neděli přesunut kvůli protestům fanoušků, se bude hrát ve čtvrtek 13. května. Svěřence trenéra Oleho Gunnara Solskjaera tak čeká nabitý program tří ligových zápasů v pěti dnech. Po nedělním duelu s Aston Villou budou hrát ještě v úterý proti Leicesteru.

Bruno Fernandes z Manchesteru United slaví gól v síti Leicesteru
zdroj: REUTERS autor: Carl Recine

"Red Devils" hájí druhé místo v tabulce, na kterém mají čtyřbodový náskok před třetím Leicesterem, jenž odehrál o střetnutí více.

V neděli se Manchester s Liverpoolem neutkaly, protože příznivci protestující proti americkým vlastníkům United vnikli až na plochu slavného stadionu Old Trafford. Při násilnostech bylo zraněno šest policistů.

Kouč Solskjaer vyzval příznivce, aby protestovali civilizovaněji. "Musíme fanouškům naslouchat. Všichni na to mají právo, ale musí to být v poklidném, civilizovaném duchu. Bohužel, když někam vniknete, jsou zranění policisté a bojí se o život, to už je za hranou. A když se to takhle vymkne, je to záležitost policie. Pak už to není o projevování názorů," prohlásil norský trenér a bývalý útočník Manchesteru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články