Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Manchester United poprvé prohrál, v poháru podlehl West Hamu

Londýn - Fotbalisté Manchesteru United potřetí za sebou Ligový pohár nevyhrají. V dnešním čtvrtfinále prohráli na hřišti londýnského West Hamu 0:4 a po 23 zápasech si připsali první porážku v sezoně. Domácím "Kladivářům" k výhře pomohl i český záložník Radoslav Kováč, který odehrál celý zápas a dal si tak opožděně dárek k sobotním 31. narozeninám. Bývalý reprezentant v sestavě nahradil kapitána Scotta Parkera, kterého kouč Avram Grant nechal odpočívat.

Hosté nastoupili v Upton Parku ve zcela odlišné sestavě, než ve které v sobotu v lize rozdrtili 7:1 Blackburn. V týmu trenéra Alexe Fergusona tak chyběl mimo jiné autor pěti branek do sítě Rovers Dimitar Berbatov.

Velký podíl na výhře West Hamu měl útočník Carloton Cole a bývalý záložník United Jonathan Spector, kteří dali po dvou gólech. Výrazně tak přispěli k ukončení neporazitelnosti Manchesteru v dosavadním průběhu sezony, v němž United vyhráli 15 zápasů a ve zbývajících osmi remizovali.

Ve druhém dnešním čtvrtfinále porazil Arsenal bez Tomáše Rosického Wigan 2:0. Společně s West Hamem tak budou "Kanonýři" čekat na zítřejší losování semifinále, které se uskuteční po zbývajících čtvrtfinálových duelech, v nichž Birmingham přivitá Aston Villu a druholigový Ipswich bude hostit West Bromwich.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články