Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Manchester City živí naději na čtyři trofeje, ve finále FA Cupu narazí na Watford

Výhrou nad Brightonem si zajistili postup do finále FA Cupu a stále mohou získat čtyři trofeje v aktuální sezoně. Fotbalisté Manchesteru City si zahrají finále Anglického poháru díky hubenému výsledku 1:0, který zařídil hlavičkou Gabriel Jesus. Jejich soupeřem bude Watford, který otočil souboj s Wolverhamptonem na konečných 3:2 v prodloužení.

Gabriel Jesus se raduje z branky s Raheemem Sterlingem
zdroj: Reuters autor: CARL RECINE

Ve finále Anglického poháru, které je na programu 18. května, se Watford představí po 35 letech.

Hráči Watfordu s Wolverhamptonem přitom dlouho prohrávali, ale penaltou v nastaveném čase druhé půle vyrovnali a v prodloužení rozhodl gólem na konečných 3:2 střídající Gerard Deulofeu.

Je nám líto, video expirovalo.
Watford otočil semifinále FA Cupu s Wolverhamptonem a zahraje si o trofej

Někdejší hráč Barcelony Deulofeu přitom přišel na hřiště až v 66. minutě, pak se ale první střelou Watfordu na branku postaral o snížení na 1:2. Ve čtvrté nastavené minutě proměnil Troy Deeney penaltu a v prodloužení zakončil Deulofeu rychlý protiútok třetím gólem.

Manchester City už v únoru obhájil titul v Ligovém poháru. Na zisk trofeje dál útočí i v Premier League, v níž mu momentálně patří druhé místo, a v Lize mistrů.

Fotbalový Anglický pohár - semifinále:

Manchester City - Brighton 1:0 (4. Gabriel Jesus), Watford - Wolverhampton 3:2 po prodl. (79. a 104. Deulofeu, 90.+4 Deeney - 36. Doherty, 62. Jiménez).

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články