Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Manchester City souhlasí s odchodem Téveze do Corinthians

Londýn - Argentinský fotbalista Carlos Tévez se přiblížil návratu z Anglie do Jižní Ameriky. Podle trenéra Manchesteru City Roberta Manciniho se jeho klub domluvil na přestupu sedmadvacetiletého hráče s brazilskými Corinthians. Média spekulují, zda třetí tým posledního ročníku brazilské ligy musel zvýšit svou nabídku v hodnotě 40 milionů liber (1,12 miliardy korun), kterou minulý týden vedení City odmítlo.

"Došli jsme k dohodě s Corinthians, ale Carlos je i nadále hráčem City," uvedl stručně Mancini pro server Sky Sports News.

Tévez, kvůli jehož neproměněné penaltě domácí Argentina v sobotu vypadla ve čtvrtfinále jihoamerického šampionátu, vyjádřil přání opustit Anglii kvůli rodině. Jeho manželka si v zemi nezvykla a s oběma dcerami už dříve odcestovala do Argentiny.

Bohatý Manchester City navzdory přeplněné soupisce už shání za svého nejlepšího hráče náhradu. Trenér Mancini stojí hlavně o Tévezova krajana Sergia Agüera, který spojil celou svou dosavadní kariéru v Evropě od roku 2006 s Atlétikem Madrid.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články