Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Manchester chce angažovat útočníka Owena

Londýn - Překvapivou posilou Manchesteru United by se mohl stát někdejší nejlepší fotbalista Evropy Michael Owen. Anglický šampion je ale ochoten devětadvacetiletému útočníkovi nabídnout smlouvu pouze v případě úspěšných zdravotních testů. Podle serveru BBC by se měl Owen podrobit lékařské prohlídce již dnes, protože United se před jednáním o smlouvě chtějí ujistit, že je útočník zdravotně v pořádku. Anglického reprezentanta totiž v posledních letech provázela častá zranění.

V červnu vypršela Owenovi smlouva s Newcastlem, se kterým sestoupil do druhé ligy. Poté se snažil sehnat nové angažmá pomocí reklamní brožury o svých úspěších, rozesílané do klubů.

Bývalý hráč Liverpoolu a Realu Madrid hrál za Newcastle od roku 2005. Týdně si přišel na více než 100 000 liber, ale nikdy se neprosadil do základní sestavy a vinou častých zdravotních potíží za klub odehrál jen 71 zápasů.

Údajně však o majitele Zlatého míče z roku 2001 mají zájem také další anglické kluby - Everton, Aston Villa, Stoke a Hull. V Manchesteru United by měl Owen částečně zacelit mezeru po odchodu Cristiana Ronalda a Carlose Téveze.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články