Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Man United rozdrtili Newcastle 3:0, Tottenham zdolal Aston Villu

Londýn - 310 zápasů v řadě, 8 sezon po sobě. Tak dlouho nastupoval americký brankář Brad Friedel ke každému zápasu v Premier League, tentokrát však jeho neuvěřitelná série byla přetržena. Zůstal jen na lavičce Tottenhamu, místo něj šel do brány francouzský reprezentační brankář Hugo Lloris. Tottenham i s ním porazil Aston Villu 2:0. Jeho soupeř z minulého kola, Manchester United, na jehož hřišti Spurs vyhráli 3:2, se pak nemohl zotavit lépe z prohry, když si z Newcastlu odvezl výhru 3:0.

Tom Cleverley a Rio Ferdinand
zdroj: EPA autor: LINDSEY PARNABY

Svěřenci trenéra Andrého Villase-Boase se na stadionu White Hart Lane poprvé prosadili v 58. minutě po trefě obránce Stevena Caulkera, náskok pak pojistil za devět minut Aaron Lennon. Tottenham tak vyhrál v lize počtvrté za sebou.

Liverpool nenavázal na výhru 5:2 a výborný výkon v Norwichi, když jen remizoval bez branek se Stoke, a ani na čtvrtý pokus nedokázal na svém hřišti naplno bodovat. "Reds" tak mají ze 7 zápasů pouze 6 bodů a s jediným vítězstvím zůstávají v tabulce čtrnáctí.

Manchester United předvedl skvělý výkon na St. James's Parku a již po 16 minutách vedl 2:0 po dvou gólech z rohu. O ten první se postaral Jonny Evans, druhý přidal Patrice Evra. Výhru United pak dovršil talentovaný záložník Tom Cleverley v 71. minutě. United jsou tak v tabulce druzí o skóre před svými městskými rivaly City a o 4 body za vedoucí Chelsea.

Nedělní program 7. kola Premier League

Southampton - Fulham 2:2 (4. a 90. Fonte - 69. vlastní Hooiveld, 88. Richardson)
Liverpool - Stoke 0:0
Tottenham - Aston Villa 2:0
(58. Caulker, 67. Lennon)
Newcastle - Manchester United 0:3 (8. Evans, 15. Evra, 71. Cleverley)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články