Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Máme za sebou herní výpadek, připouští Vieira. Znepokojený ale není

Naposledy hráli soutěžní zápas téměř před třemi týdny, což je znatelný herní výpadek. Trenér fotbalistů Nice Patrick Vieira o handicapu před zápasem se Slavií ví. Věří ale, že jej jeho svěřenci vynahradí herní dravostí a odhodláním. Přímý přenos sledujte ve čtvrtek od 20:40 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Patrick Vieira
zdroj: Reuters

"Z fyzického hlediska nejsou hráči na 100 procent v pořádku. Jsou ale odhodlaní vyhrát, chtějí to. Věřím, že to, že mají chuť vyhrát, nahradí jejich fyzický handicap. Nejsem znepokojený. Ráno jsem se díval, jak hrají, a viděl jsem jejich touhu vyhrát," řekl Vieira.

Na herní výpadek se podle něj nemůže mužstvo vymlouvat. "Hráči byli v karanténě, měli individuální tréninky. Z fyzické formy neztratili tolik. Jsme odhodlaní. Neexistuje omluva pro to, abychom nevyhráli a nezískali tři body," uvedl čtyřiačtyřicetiletý bývalý hráč Arsenalu, Juventusu Turín, Interu Milán či Manchesteru City.

Nice v Edenu v prvním vzájemném duelu ve skupině podlehlo Slavii 2:3. Vieira má jasno v tom, co jeho tým musí zlepšit. "Bude třeba zvýšit agresivitu, zlepšit se v útoku a napadat je v hloubi hřiště. To by jim mohlo způsobit potíže," uvedl mistr světa a Evropy s Francií.

Francouzský celek získal ve skupině tři body stejně jako izraelská Beer Ševa. Slavia s Leverkusenem mají šest bodů.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články