Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Máme tým na skupinu Ligy mistrů, říká odhodlaně Hubník

Sofia – Poslední krok chybí fotbalistům Plzně k tomu, aby si potřetí v historii zahráli Ligu mistrů. V dvojutkání s Razgradem je však nečeká jednoduchý úkol, což si uvědomuje i Roman Hubník. Kapitán Západočechů však zároveň věří, že Viktoria má dostatečnou kvalitu, aby do základní skupiny prošla. Textový on-line přenos sledujte na našem webu od 20:45.

"Skupina Ligy mistrů se nehraje každý rok. Já jsem měl tu možnost si ji zahrát před třemi roky. Každému bych to přál. Myslím si, že je tady tým, který na to má. Je to velké lákadlo," řekl Hubník na tiskové konferenci v Sofii.

"Je tady hodně hráčů, co hráli evropské poháry, co byli nebo jsou v reprezentaci. Takže ty zkušenosti máme a já věřím, že nám pomohou," doplnil dvaatřicetiletý obránce.

Vítěz posledních pěti ročníků bulharské ligy má podle něj značnou útočnou kvalitu i díky několika brazilským fotbalistům. "Viděli jsme zápasy Ludogorce. Mají velkou ofenzivní sílu a musíme se připravit na to, abychom jejich přednosti eliminovali," prohlásil Hubník.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň se chystá na souboj s Razgradem

Žádného hráče Razgradu však nevyzdvihl. "Já si nevšímám jednotlivců, spíš si všímám týmu. Pro mě je Ludogorec silný mančaft. Budeme se snažit v tom zápase udělat maximum a přiblížit se k postupu," uvedl bývalý reprezentant.

Nepřikládá žádnou váhu tomu, že utkání v Sofii bude řídit elitní anglický sudí Mark Clattenburg, který měl na starosti finále minulého ročníku Ligy mistrů i letního evropského šampionátu. Na ME ve Francii si pod ním Hubník zahrál v utkání ČR s Chorvatskem.

"Je to kvalitní a zkušený rozhodčí, ale pro mě osobně je jedno, kdo ten zápas píská a jestli je to rozhodčí z Anglie nebo z jiného státu. Doufám, že všechno proběhne v pořádku, a hlavně věřím, že ten postup uhrajeme a půjdeme dál," konstatoval Hubník.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články