Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Máme problém se s AS Řím dohodnout. Uvidíme, zda existuje řešení, řekl Krösche o Schickovi

V současnosti se v Portugalsku připravuje s týmem na čtvrtfinále Ligy mistrů. Další osud Patrika Schicka ale nadále zůstává nejasný. Lipsko se nevzdá snahy udržet českého útočníka, ale zároveň z klubu zní, že domluvit se s AS Řím je těžké. Podle listu Bild trvá italský celek na návratu z hostování. Sportovní ředitel Lipska Markus Krösche ale doufá, že se obě strany ještě během příštích dnů či týdnů dohodnou.

Patrik Schick se raduje z gólu
zdroj: ČTK/DPA autor: Robert Michael

Schick hostuje v Lipsku od loňského podzimu a má za sebou úspěšnou bundesligovou sezonu. Připsal si 10 branek a byl druhým nejlepším týmovým střelcem. Lipsko mělo na Schicka opci a mohlo ho získat za 29 milionů eur (759 milionů korun) na přestup, ale vzhledem k těžkostem způsobeným koronavirovou krizí možnost nevyužilo a jedná s Římem o prodloužení hostování. Italský celek to však údajně odmítá.

"Celou dobu je to tak, že máme problémy dohodnout se s AS Řím na nějakém řešení," řekl sportovní ředitel Lipska Krösche v Estorilu, kde se německý tým připravuje na čtvrteční čtvrtfinále Ligy mistrů proti Atléticu Madrid. "Uvidíme, co přinesou další dny a týdny. Ukáže se, zda existuje nějaké řešení, nebo ne," dodal.

Krösche si nemyslí, že by jednání o Schickově budoucnosti znamenalo nevhodné rozptýlení před čtvrtečním lisabonským utkáním. "Patrik je důležitou součástí našeho týmu a chce přispět k tomu, abychom postoupili do semifinále," řekl. Není však jasné, zda do zápasu proti Atléticu český útočník nastoupí, neboť měl v červenci problémy se zády.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články