Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Maluru by na lavičce Baníku mohl nahradit Látal

Ostrava - Trenér fotbalistů Ostravy Pavel Malura by mohl u týmu brzy skončit. Jeho pozice u předposledního týmu tabulky je po porážce se Slováckem přinejmenším nejistá. Na lavičce Ostravských by Maluru mohl nahradit trenér druholigového Sokolova Radoslav Látal. Klub to zatím nekomentoval. 

Pavel Malura
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Ostrava se Sokolovem o Látalově vyvázání ze smlouvy jednala údajně už v neděli, jen pár hodin po porážce Baníku na Slovácku, po které slezský celek stále figuruje na sestupovém patnáctém místě.

Dvaačtyřicetiletý Látal prostředí na Bazalech dobře zná: na sklonku své hráčské kariéry Baníku pomohl v roce 2004 k mistrovskému titulu a o rok později k triumfu v Českém poháru. V Ostravě načal i svou funkcionářskou dráhu jako vedoucí prvoligového mužstva.

Vicemistr Evropy z roku 1996 sledoval sobotní zápas Baníku na Slovácku z tribuny. Ostravští sice soupeře přehráli, doplatili však na neproměňování šancí. Impulzivní sokolovský kouč by měl tým v závěrečných osmi kolech nejvyšší soutěže zmobilizovat a nabudit.

Pro Ostravu by to byla už druhá trenérská změna v sezoně. Hned po prvním kole byl odvolán Karol Marko, kterého vystřídal Malura. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články