Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Málaga porazila Espanyol a odskočila Levante

Madrid - Fotbalisté Malágy dokázali dvěma brankami v závěrečné čtvrthodině otočit utkání na hřišti Espanyolu a po vítězství 2:1 se bodově dotáhli na třetí Valencii. Na stadionu barcelonského týmu zvítězili po devíti letech. Krok s Málagou neudrželo Levante, které překvapivě doma podlehlo Osasuně Pamplona 0:2.

Utkání Real Madrid - Malaga
zdroj: ISIFA

Málaga prohrávala po brance Coutinha, v 76. minutě ale srovnal Ruud van Nistelrooij a přidal svou třetí branku od letního příchodu do Španělska. Za dvě minuty dokonal obrat záložník Martín Demichelis, takže Málaga prodloužila svou šňůru bez porážky na šest ligových utkání. O první branku duelu mezi Levante a hosty z Pamplony se postaral po čtvrthodině hry Raúl García po Ninově nahrávce a sedmou trefou si pojistil první místo mezi klubovými střelci Osasuny. U druhého gólu si oba hráči svou roli vyměnili a skóroval Nino.

Zaragoza díky spornému pokutovému kopu v páté minutě nastavení zvítězila 1:0 nad Atlétikem Madrid. Po triumfu nad Valencií z minulého týdne zdolala už druhého čtvrtfinalistu Evropské ligy za sebou a v tabulce se odpoutala od posledního místa. Po senzačním vyřazení Manchesteru United z Evropské ligy pokračovalo v nevydařených výkonech Bilbao, které přišlo v závěru o výhru nad Gijónem a nezvítězilo už potřetí za sebou.

Na hřišti Athletiku srovnal na konečných 1:1 hostující Lora až v 90. minutě. Naopak Villarreal pod novým koučem Miguelem Ángelem Lotinou přidal k poslední remíze 1:1 s Realem další body. Na půdě jiného madridského týmu Raya Vallecano zvítězil 2:0 a sestupovým příčkám se vzdálil už na šest bodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články