Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Lukaku, Leno, Zinčenko a také Schick. Český útočník skončil v turnaji hvězd ve Fifě ve čtvrtfinále

Na hřišti se s balonem kvůli koronaviru v současnosti prohánět nemohou, a tak to dělají alespoň virtuálně. Hned 32 známých fotbalistů se střetlo v rámci turnaje pod názvem Plán B ve hře FIFA. Mezi účastníky zastupoval Českou republiku Patrik Schick, jenž se propracoval až do čtvrfinále, kde ale vypadl s favorizovaným útočníkem Hoffenheimu Munasem Dabburem. Přímý přenos druhého semifinále můžete dnes večer sledovat zde. 

Patrik Schick se raduje z gólu
zdroj: ČTK/DPA autor: Robert Michael

Jeden turnaj ve hře FIFA, 32 reálných fotbalistů z 32 zemí. To je podnik Plan B, jenž má za úkol najít mezi fotbalisty nového šampiona Evropy.

Mezi hráči byla jména jako Romelu Lukaku z Interu Milán reprezentující Belgii, Granit Xhaka z Arsenalu za Švýcarsko, Olexandr Zinčenko z Manchesteru City za Ukrajinu, Dejan Lovren z Liverpoolu za Chorvatsko nebo právě zmiňovaný Patrik Schick, hájící české barvy.

Útočník Lipska nejprve přešel přez Milota Rašicu z Kosova, který hrává za Brémy, a poté i přes Liama Boyce ze Severního Irska, jinak hráče Hears. Ve čtvrtfinále český reprezentant ale narazil na izraelského útočníka Hoffenheimu Munase Dabbura.

Je nám líto, video expirovalo.
Schick ve hvězdném FIFA turnaji došel do čtvrtfinále

Oba fotbalisté si vybrali za tým Liverpool a utkání bylo vyrovnané až do 89. minuty, kdy výhru 2:1 a postup Dabburovi trefil Mohamed Salah.

Turnaj v současnosti ještě není dohraný a zná prvního finalistu. Tím se stal Portugalec Diego Jota z Wolverhamptonu, jenž v semifinále porazil Zinčenka. Druhý semifinálový duel je na programu dnes večer a střetnou se v něm Schickův přemožitel Dabbur a německý brankář Arsenalu Bernd Leno. Stream z utkání i záznamy všech zápasů naleznete na YouTube kanále 443. Odkaz zde.

Čtvrtfinále Patrika Schicka:

Hlavní zprávy

Nejčtenější články