Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Lov Slavie na Vukadinoviče byl neúspěšný. Zlín svoji oporu Pražanům neprodá

Praha – Pokud ještě nedojde k nečekanému zvratu, Vukadin Vukadinovič stráví i jarní část sezony první ligy v dresu Zlína. O šestadvacetiletého srbského křídelníka dlouhodobě stála Slavia, ale vedení čtvrtého celku tabulky odmítlo i vylepšenou nabídku pražského celku. 

Majitel zlínského klubu Zdeněk Červenka se ve středu sešel s generálním ředitelem Slavie Martinem Krobem. Na schůzce padla i konečná nabídka za přestup s případnými bonusy. Ráno vedení čtvrtého týmu tabulky ale rozhodlo, že Vukadinovič zůstane.

"Velmi si vážíme nabídky Slavie. Ale nakonec jsme se rozhodli upřednostnit sportovní stránku před ekonomickou. Společně s Vukadinem budeme pokračovat dál v naší práci tady ve Zlíně a v letošní sezoně chceme bojovat o co nejlepší umístění v tabulce," uvedl na klubových stránkách Zlína manažer Zdeněk Grygera.

Slavia podle informací deníku Sport nabízela za Vukadinoviče okamžitě 15 milionů korun a k nim jarní hostování bývalého zlínského útočníka Lukáše Železníka. Dalšími bonusy bylo výhledově pět milionů za postup Slavie s Vukadinovičem do Ligy mistrů, nebo dva miliony za postup do Evropské ligy. Tato suma byla za každý rok Vukadinovičovy smlouvy, jejíž návrh zněl na tři a půl roku.

Zlín v zimní přestávce opustil obránce Tomáš Hájek, který přestoupil do Plzně, a bosenský útočník Haris Harba. Ten po podzimním hostování z Jihlavy odešel do druholigového korejského celku FC Pučchon.

Je nám líto, video expirovalo.
Srbský fotbalista Vukadinovič zůstává ve Zlíně
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články