Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Liverpool bude doma napravovat se Salcburkem. Barcelona narazí na Inter

Obhájce titulu nezačal nový ročník Ligy mistrů dobře. Hráči Liverpoolu nyní mají příležitost k nápravě, když doma přivítají rakouský Salcburk. Ve skupině F, kterou hraje i pražská Slavia, narazí Barcelona na Inter Milán. Textový on-line přenos z utkání Barcelona - Inter Milán nabídne od 20:50 web ctsport.cz.

Radost hráčů Liverpoolu
zdroj: ČTK/AP autor: Rui Vieira

Zatímco porážka v Neapoli nebyla velkým překvapením, protože anglický celek v minulém ročníku prohrál všechny tři venkovní zápasy ve skupině, ztráta se Salcburkem by byla skutečnou senzací.

"V každém zápase jde najít nějaký příběh. V našem případě je o tom, kolik zápasů vyhrajeme. A i když o tom třeba lidé nemluví, tak vím, že přemýšlí nad tím, kdy prohrajeme," řekl trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

Salcburku bude možná chybět útočník Erling Haaland. Devatenáctiletý fotbalista, který se v prvním kole podílel třemi góly na výhře 6:2 nad Genkem, o víkendu v rakouské lize nehrál. "Je nemocný a nevíme, jak dlouho bude mimo. Snad to bude trvat jen pár dní. Bude pod dohledem lékařů a uvidíme," řekl sportovní ředitel klubu Christoph Freund.

Ve skupině F mají zatím všechny celky po jednom bodu a zatímco Slavia doma přivítá Dortmund, Barcelona nastoupí proti Interu a nejspíš se bude muset obejít bez Lionela Messiho. Ten se sice minulý týden vrátil do sestavy po zranění lýtka, ale v sobotu vynechal duel s Getafe.

Dvaatřicetiletý Messi před týdnem nedohrál zápas s Villarrealem a kvůli natrženému svalu byl střídán už v poločase. Poté nejlepší hráč světa podle FIFA nebyl ani mezi náhradníky, a i když se už znovu zapojil do tréninku s týmem, jeho start je podle španělských médií nejistý.

Nepovedený vstup do Ligy mistrů se pokusí napravit ve skupině H Chelsea. Londýnský celek v prvním kole prohrál 0:1 s Valencií. Ve středu se představí na hřišti Lille, které v úvodním zápase podlehlo 0:3 Ajaxu Amsterdam.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články