Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Ze všeho nejvíc chci znovu hrát s Messim, oznámil Neymar po show na Old Trafford

V manchesterském "Divadle snů" režíroval dvěma brankami vítězství Paris Saint-Germain nad domácími United 3:1, ale více než o důležitém skalpu soupeře hovořil Neymar po zápase o své budoucnosti. Mimo jiné prozradil, že chce už v příští sezoně opět nastupovat v jednom mužstvu po boku Lionela Messiho.

Neymar z PSG v utkání LM na Old Trafford
zdroj: PA autor: Andrew Yates

Argentinské hvězdě v létě vyprší v "Barce" smlouva a od ledna může jednat s ostatními zájemci, mezi které podle médií patří i bohaté PSG.

Třiatřicetiletý Messi chtěl katalánský tým opustit už v létě, ale vedení mu to nedovolilo a opěvovaný kapitán se s klubem svého srdce nechtěl pouštět do soudního sporu.

"Ze všeho nejvíc chci znovu hrát s Messim, abych si vedle něj mohl užívat na hřišti jako dřív," řekl Neymar v rozhovoru po utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Manchester United - PSG

Osmadvacetiletý útočník vytvořil s Messim a Luisem Suárezem v Barceloně obávanou ofenzivní trojici, než v roce 2017 za rekordních 222 milionů eur přestoupil do PSG. Údajně proto, aby se dostal z Messiho stínu a měl větší šanci získat Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa, což mu dosud nepovedlo.

"Může klidně hrát na mé pozici, s tím bych neměl problém. Ale příští rok chci určitě s Messim hrát. Musíme to udělat," zopakoval brazilský reprezentant.

Pařížské mužstvo se díky triumfu na Old Trafford výrazně přiblížilo postupu do vyřazovací fáze LM. Francouzským finalistům minulého ročníku stačí v úterý v závěrečném duelu zamotané skupiny H doma remizovat s istanbulským Basaksehirem.

"Nikdy jsem neuvažoval o tom, že bych byl vyřazen z Ligy mistrů nebo hrál Evropskou ligu. Takové myšlenky jsem neměl a mít nebudu. Navzdory všem těžkostem jsem dokázal dospět a převzít odpovědnost. Nepřišel jsem sem hrát Evropskou ligu," zakončil Neymar.

Zdroj
ČT sport, ESPN, Sky Sports

Hlavní zprávy

Nejčtenější články