Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Za oponou LM: Jak Chelsea nedobyla Paříž

Paříž – "Sto minut před zahajovacím hvizdem přijíždí autobus s hvězdami současné fotbalové Paříže. V tu chvíli na ně ti nejvěrnější čekají bezmála dvě hodiny. Všichni touží vyfotit si hvězdy Paris St. Germain Zlatana Ibrahimoviče a Edinsona Cavaniho nebo na ně alespoň zavolat a podpořit je před duelem s Chelsea," popisuje komentátor ČT sport Pavel Čapek první čtvrtfinálové utkání letošní Ligy mistrů.

Je nám líto, video expirovalo.
Za oponou Ligy mistrů: Paris St. Germain - Chelsea

Čapek dává v pět minut dlouhé reportáži nahlédnout do zákulisí fotbalového stadionu PSG, oku jeho kamery neunikl třeba dokonale vybavený VIP sektor. "Těsně pod komentátorskými stanovišti jsou v Parku princů situována VIP sedadla, v nichž mají hosté dokonalý přehled i díky množství monitorů s televizním přenosem. Ten na LM tradičně zajišťuje 25 televizních kamer včetně té pohybující se na ocelovém laně vysoko nad trávníkem."

Z úvodního střetnutí vyšli nakonec lépe hráči PSG, kteří londýnský celek překvapili výsledkem 3:1. V odvetě se ale díky gólům Schürrleho a Demby Ba radovala Chelsea a postoupila tak do semifinále.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články