Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Vypískaný, vybučený a ještě poražený. U čtvrtého gólu jsme bránili jako děti, nechápal Suárez

Dříve byl miláčkem fanoušků Liverpoolu, teď se na Anfield Road vrátil jako soupeř a poznal to naplno. Útočník Luis Suárez po celou dobu odvety semifinále Ligy mistrů poslouchal bučení a pískot a radost neměl ani po závěrečném hvizdu. Po prohře 0:4 Katalánci vypadli, přestože úvodní duel vyhráli 3:0. Suárez nechápal, jak se barcelonská defenziva mohla dopustit takových chyb.

Zklamaný Luis Suárez z Barcelony
zdroj: REUTERS autor: Carl Recine

"Je neuvěřitelné, že my, Barcelona, inkasujeme dvakrát během dvou minut. Při čtvrtém gólu jsme bránili jako děti," řekl novinářům dvaatřicetiletý uruguayský útočník, jehož příznivci "Reds" stejně jako Coutinha vypískali.

Domácí otevřeli skóre v sedmé minutě zásluhou Divocka Origiho. Po přestávce se v 54. a 56. minutě trefil Georginio Wijnaldum. Kuriózním způsobem padla postupová branka. Obránce Trent Alexander-Arnold nečekaně rozehrál rohový kop, když si všiml nepozornosti hráčů Barcelony, kteří přestali hrát. Dvacetiletý Angličan našel ve vápně Origiho, který střelou z první rozhodl.

"Musíme se omluvit za svůj přístup a uvědomit si, že se na nás sesype kritika. Hodně nás to štve, trpíme. Jsme lidé a cítíme bolest," uvedl Suárez, který v prvním souboji vstřelil úvodní branku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liverpool - Barcelona

"Blaugranas" v předešlém ročníku prestižní soutěže vypadli ve čtvrtfinále poté, co AS Řím doma přehráli 4:1, ale na Olympijském stadionu prohráli 0:3.

"Musíme být sebekritičtí ohledně toho, co se stalo. Už je to podruhé. Nemůžeme se dva roky po sobě dopustit stejných chyb. Musíme si to vyhodnotit a zamyslet se nad spoustou věcí," konstatoval Suárez.

Dres Liverpoolu oblékal v letech 2011 až 2014 a ve 133 zápasech nastřílel 82 gólů. Šestadvacetiletý Brazilec Coutinho hrál za "Reds" mezi roky 2013 až 2018 a ve 201 utkáních se radoval z 54 branek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články