Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

UEFA si políčí na ostré výroky Neymara. Ten po duelu s United zpražil rozhodčí

Povolil emocím a za kritiku na sociálních sítích si může brazilský fotbalista Neymar vysloužit trest. Hvězdě PSG se nelíbila rozhodující situace domácí odvety osmifinále Ligy mistrů, v níž byla Pařížanům odpískaná penalta, kterou využil Rashford a poslal Manchester United dál. Evropská fotbalová unie (UEFA) se bude Neymarovými výroky zabývat.

Damir Skomina po konzultaci s videorozhodčím nařídil ve prospěch Manchesteru United penaltu, ze které anglický tým rozhodl o postupu mezi nejlepší osmičku.

"Je to ostuda! Dali k videu čtyři chlápky, kteří vůbec nerozumí fotbalu. To jsem ještě neviděl. Jak to mohla být penalta, když ho to trefilo do zad? Jděte do pr...," napsal Neymar, který kvůli zranění do hry nezasáhl.

Klíčová chvíle zápasu mezi PSG a Manchesterem United se odehrála v 90. minutě. "Rudí ďáblové" vedli 2:1 a k postupu potřebovali vstřelit ještě jeden gól. Diogo Dalot vystřelil z dálky a domácí obránce Presnel Kimpembe zastavil jeho pokus v pokutovém území ve výskoku a zády k míči loktem.

United se chystali zahrát rohový kop, ale v tu chvíli zasáhl do hry videorozhodčí a po zhlédnutí průkazných záběrů hlavní sudí přiřkl anglickému týmu penaltu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články