Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Skvělý výkon proti Interu? Zvládli jsme to dokonce líp, než jsme si řekli, uznal Kolář

Neměl tolik práce, kolik asi čekal. Když ale bylo potřeba, zasáhl skvěle. Zejména, když v nastaveném čase fantastickým zákrokem vytáhl hlavičku Romelua Lukakua. Brankář Ondřej Kolář skvělým představením pomohl k remíze Slavie v úvodním utkání Ligy mistrů na půdě Interu Milán 1:1. Gólman sešívaných dokonce uznal, že tak dobrý výkon celého týmu nečekal, ale pozdní vyrovnání ho pořád mrzí.

Brankář Ondřej Kolář ze Slavie zasahuje v zápasu s Interem Milán
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/Image Sport

"Zvládli jsme to ještě líp, než jsme si řekli. Takový super výkon celého týmu jsme si nemohli představit. Klobouk dolů před celým mužstvem, jak po fyzické a psychické stránce zápas odehrálo. Odvážíme si z Interu bod, což je super i pro český fotbal," řekl Kolář.

Podle něj slávisté překvapili Inter hned od úvodního výkopu. "Řekli jsme si před zápasem, že do toho musíme vstoupit tak jako vždycky a makat od začátku. Dostali jsme se na koně, vycházela nám spousta věcí, Inter byl zaskočený a těžko se dostával do rytmu," prohlásil čtyřiadvacetiletý Kolář.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Inter Milán - Slavia

Klíčem k zisku bodu bylo také uhlídat útočníka Romelua Lukakua. Slávistická obrana šestadvacetiletého Belgičana, který v letní pauze přišel z Manchesteru United za 65 milionů eur (téměř 1,7 miliardy korun), k ničemu nepustila. "Naši stopeři vymazali Lukakua. Bylo to až neuvěřitelné, strašně nám tím pomohli. Stopeři hráli fantastický zápas," pochválil spoluhráče Kolář.

K zisku bodu dopomohl i početný dav slávistických příznivců. "Atmosféra byla dobrá, o to víc jsem překvapený, že po celý zápas jsem slyšel naše fanoušky víc než jejich. Byl to náš hnací motor a předvedli super výkon. Jak oni na tribunách, tak my na hřišti," uvedl Kolář.

Červenobílí sahali po třech bodech, ve druhé minutě nastavení ale o jednobrankový náskok, který drželi od 63. minuty, přišli. "Popravdě mám z toho zápasu smíšené pocity. Pokud by nám někdo před zápasem řekl, že budeme hrát vyrovnanou partii s Interem a budeme po celou dobu vést, tak jsem nadšený, ale po tom průběhu a gólu v nastavení mě to mrzí," konstatoval někdejší hráč Liberce.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články