Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Salah ani Firmino neohrozí Barcelonu. Nebudou hrát a musíme čtyřikrát skórovat, uvědomuje si Klopp

Bez dvou ofenzivních opor nastoupí Liverpool do úterního odvetného duelu semifinále Ligy mistrů proti Barceloně. Absence Roberta Firmina byla víceméně očekávaná a už je zřejmé, že nebude hrát ani nejlepší střelec anglické nejvyšší soutěže Mohamed Salah. Egyptský útočník se nestihne zotavit po zranění hlavy, které utrpěl v sobotním utkání po srážce s brankářem Newcastlu Martinem Dúbravkou.

Mohamed Salah z Liverpoolu v bolestech na trávníku v Newcastlu
zdroj: REUTERS autor: Scott Heppell

Salah se v polovině druhé půle střetl s vybíhajícím slovenským gólmanem a byl po srážce velmi otřesený. Trávník opustil na nosítkách. Zápas, jejž Liverpool vyhrál 3:2, dokoukal šestadvacetiletý forvard v kabině, ale po střetu je tak otřesený, že v úterý nebude moci hrát.

Firmino měl problémy už před úvodním semifinále v Barceloně, které "reds" prohráli 0:3. Do hry zasáhl až na posledních třináct minut a o víkendu v Newcastlu kvůli svalovému zranění nenastoupil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Barcelona - Liverpool

"Salah se cítí dobře, ale z lékařského hlediska to bohužel není tak dobré. Hrozně by chtěl hrát, ale nejde to," řekl trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

"Dva z nejlepších útočníků světa nebudou hrát a navíc musíme vstřelit čtyři góly. To nám samozřejmě komplikuje život, ale budeme se devadesát minut snažit dělat, co umíme. Jestli se povede postoupit, bude to báječné. Pokud ne, pojďme se rozloučit tím nejkrásnějším způsobem," dodal německý kouč.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články