Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Přijde Ramos kvůli přítomnosti v hráčském tunelu o semifinále Ligy mistrů?

Banalita, která může znamenat distanc. Kapitán madridského Realu Sergio Ramos bude vyšetřován kvůli krátkému pobytu v tunelu mezi hřištěm a kabinami během vyhroceného závěru čtvrtfinále Ligy mistrů s Juventusem Turín. Španělský obránce byl spatřen na místě, kam měl vzhledem ke karetnímu trestu zakázaný přístup. Z tohoto důvodu je možné, že bude nuceně absentovat i v úvodním semifinále milionářské soutěže.

Sergio Ramos v tunelu pro hráče během utkání Real - Juventus
zdroj: twitter.com/vedant

Dvaatřicetiletý mistr světa i Evropy Ramos, o jehož přítomnosti v hráčském tunelu se v zápise o utkání zmínil anglický rozhodčí Michael Oliver, může u zeleného stolu dopadnout podobně jako jeho krajan Xabi Alonso.

Bývalý hráč Realu vběhl před čtyřmi lety na trávník po vítězném finále Ligy mistrů s Atléticem Madrid, přestože měl kvůli totožnému trestu sledovat střetnutí z hlediště. Následně přišel o účast v bitvě o Superpohár.

Ramos strávil drtivou většinou infarktového duelu na tribuně. V závěrečných minutách se však přesunul do zakázaného prostoru, kde navíc absolvoval hádku s trenérem italského týmu Massimilianem Allegrim.

Oficiální pravidla UEFA hovoří o tom, že pokud se vykartovaný fotbalista objeví během utkání na místech určených pro hráče, může dostat jednozápasový distanc.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid - Juventus Turín
Zdroj
ČT sport, ČTK, Sky Sports

Hlavní zprávy

Nejčtenější články