Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Potkat Real? Ideálně až ve finále, doufá před losem Ronaldo

Při pohledu na možné soupeře pro osmifinále Ligu mistrů měl jasno. Hvězda Juventusu Cristiano Ronaldo řekl, že si rozhodně nepřeje svůj bývalý klub Real Madrid. Pokud by na něj měl narazit, přál by si, aby ke střetnutí došlo co nejpozději, ideálně v květnovém finále. Zda se mu to splní, ukáže pondělní los.

Cristiano Ronaldo
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/ autor: UWE KRAFT

"Real je výjimečný tým, ale raději bych se s ním utkal až v pozdější fázi. Nejraději až ve finále, pod to bych se podepsal," řekl Ronaldo. S "Los Blancos" vyhrál soutěž čtyřikrát, další triumf přidal s Manchesterem United.

Ronaldův gól pomohl Juventusu v závěrečném kole základní skupiny ke středeční výhře 2:0 v Leverkusenu. Turínský klub ovládl skupinu D a při losování bude mezi nasazenými. Real skončil ve skupině druhý. Kromě madridského celku mohou "Bianconeri" v osmifinále narazit na Chelsea, Dortmund, Lyon nebo Tottenham.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Leverkusen - Juventus

Ronaldo se už zbavil zdravotních problémů, které ho v předchozích týdnech limitovaly. Kvůli nim v listopadu nedohrál duely s AC Milán v italské lize a s Lokomotivem Moskva v Lize mistrů. K duelu Serie A v Bergamu nenastoupil.

"Cítím se dobře, fyzické problémy pominuly. Čtyři týdny jsem měl bolesti, ale teď už jsem v pořádku. Týmu se daří, ve druhé půli proti Leverkusenu jsme hráli dobře, vyhráli jsme skupinu a věci se v můj prospěch zlepšují. Více si teď věřím a doufám, že v tom budu pokračovat," uvedl Ronaldo.

Užívá si spolupráci s útočnými parťáky Paulem Dybalou a Gonzalem Higuaínem. "Skvěle si rozumíme, s oběma rád hraju. Na hřišti máme spoustu zábavy. Kdo ale nastoupí, záleží na trenérovi (Mauriziu Sarrim) a to musíme respektovat," konstatoval mistr Evropy z roku 2016.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články