Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Plzeň v předkole čeká Tel Aviv, Maccabi zvládlo odvetu s maltským mistrem

Tel Aviv – Podle očekávání se fotbalisté Plzně střetnou ve 3. předkole Ligy mistrů s Maccabi Tel Aviv. Izraelský šampion sice v úvodním duelu 2. předkola prohrál na Maltě s Hibernians 1:2, v domácí odvetě ale zvítězil vysoko 5:1 a postoupil. První zápas mezi Maccabi a Plzní by se měl odehrát v úterý 28. července v Tel Avivu. 

zdroj: ČT4

Maccabi k postupu pomohl v 32. minutě vlastním gólem Brazilec Jorginho. O menší zápletku se sice v úvodu druhého poločasu postaral vyrovnáním Soares, ale šest minut na to domácí uklidnil kanonýr Zehavi proměněnou penaltou a postupový gól krátce nato vstřelil útočník Tal Ben Haim. V závěru výhru ještě potvrdili Igiebor a znovu Zehavi.

Trenér Maccabi Slaviša Jokanovič poslal do utkání sestavu: Pablo - Spungin, Ben Haim I., Gárcia, Ben Haruš (62. Ziv) - Mitrovič, Alberman - Igiebor - Micha (86. Ben Basat), Zehavi, Ben Haim II. (81. Itzhaki).

V dalších zápasech překvapivě skončil loňský účastník základní skupiny Ludogorec Razgrad, jenž vypadl s Milsami Orhei. Moldavský mistr po venkovním vítězství 1:0 vyhrál i dnešní odvetu 2:1.

Odvetné zápasy 2. předkola fotbalové Ligy mistrů:

Dila Gori (Gruz.) - Partizan Bělehrad 0:2 (0:1), první zápas 0:1, postoupil Partizan, Pjunik Jerevan - Molde (Nor.) 1:0 (0:0), první zápas 0:5, postoupilo Molde, Milsami Orhei (Mold.) - Ludogorec Razgrad (Bul.) 2:1 (1:1), první zápas 1:0, postoupilo Milsami, HJK Helsinky - Ventspils (Lot.) 1:0 (0:0), první zápas 3:1, postoupily Helsinky, Maccabi Tel Aviv - Hibernians (Mal.) 5:1 (1:0), první zápas 1:2, postoupilo Maccabi,

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články