Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Noční můra. Zlomil nás třetí gól, hledal Wenger příčiny výprasku na Bayernu

Mnichov - Žádná odpověď na Bayern, jen noční můra. Arséne Wenger zhodnotil prohru Arsenalu 1:5 v prvním osmifinále Ligy mistrů vcelku lakonicky. Podle francouzského kouče byl rozhodující třetí gól. "Po něm jsme byli mentálně dole," uvedl. Londýnský celek je tak na pokraji vyřazení.

Arsenal přitom neměl zápas špatně rozehraný. Prohrával sice po gólu Arjena Robbena, ale Alexis Sánches brzy srovnal dorážkou vlastní neúspěšné penalty.

Jenže krátce po poločase musel vystřídat zraněný stoper Laurent Koscielny a Bayern toho hned po čtyřech minutách využil gólem Roberta Lewandowského. Navíc za další tři minuty přidal třetí gól Thiago Alcantara a soupeře zlomil. Arsenal pak inkasoval ještě dvakrát.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bayern - Arsenal

"Posledních 25 minut bylo pro nás noční můrou. Neměli jsme na domácí vůbec žádnou odpověď," uvedl Wenger, podle kterého se jednalo o "zvláštní zápas". V první půli hrál podle něj totiž Arsenal dobře.

"Mohli jsme jít i do vedení. Ale odchod Koscielného se na nás hodně podepsal. A když dostal tým dva góly během tří minut, šel mentálně dolů. Bylo pro hráče těžké to spolknout," dodal Wenger a přemítal, že výprask v Mnichově má na svědomí kombinace mentálních a organizačních problémů. "Do těch dvou gólů jsme zápas kontrolovali dobře," doplnil trenér.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články