Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Na tento zápas jsem se kvůli fanouškům těšil nejvíc už po losu, přiznal Souček

Na vyprodaný Signal Iduna Park a s tím spojenou elektrizující atmosféru se před večerním duelem Ligy mistů v Dortmundu těší slávistický záložník Tomáš Souček. Věří, že vyhlášená kulisa nebude český tým svazovat a že se Pražané v závěrečném střetnutí rozloučí s milionářskou soutěží důstojně. Textovou on-line reportáž z utkání sledujte od 21:00 na webu ctsport.cz.

Tomáš Souček ze Slavie a Thomas Delaney z Dortmundu v utkání LM
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

"Na tento zápas jsem se kvůli fanouškům těšil nejvíc už po losu. Bude tu pravděpodobně nejlepší atmosféra, co jsme všichni v kariéře zažili. Věřím, že místo rozklepání kolen nám všem naopak přibude motivace. Věřím, že nám to pomůže," řekl Souček.

Vestfálský stadion, který nese jméno Signal Iduna Park, na něj udělal už při příjezdu velký dojem. Celá aréna včetně vnitřních prostor je totiž v klubových barvách. "Působí to na mě hrozně hezky. Moc se těším, až bude plný stadion. Až bude celý žlutý, to bude překrásné. Jejich fanoušci sice řvou pořád, ale nám také přijede velká podpora." 

Je nám líto, video expirovalo.
Slávisté se v Dortmundu těší na atmosféru a chtějí být opět nebezpeční

Pražané v předchozích pěti kolech skupinové fáze získali jen dva body za remízy v Miláně s Interem a v Barceloně - v tabulce proto skončí poslední. "Mrzí nás, že nemáme tolik bodů a už nemůžeme postoupit. Zatím jsme udělali body jen venku, podle toho děláme také nějaké věci, abychom to dodrželi. Věřím, že to zvládneme i tentokrát. Přijeli jsme budovat jméno Slavie a samozřejmě chceme uspět," konstatoval reprezentační záložník.

"Když se vylosovala skupina, všichni nás brali jako velkého outsidera a počítali, kolik dostaneme branek. Vytvořili jsme si respekt. I sami trenéři, proti kterým jsme hráli, nás chválí. Chceme na to navázat i v Dortmundu, aby nás soupeři brali tak, jak nás brali ve všech pěti zápasech. Věřím, že se na to připravíme stejně jako na domácí utkání, ale tentokrát s lepším výsledkem," připomněl Souček zářijovou porážku 0:2.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články