Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kouč Atlétika: Jsem rád, že dokážeme konkurovat Barceloně

Barcelona - Kouč Barcelony Gerardo Martino nemá problém s tím, že jeho svěřenci doma uhráli s Atlétikem Madrid v prvním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů jen remízu 1:1. Věří, že když v odvetě Barcelona zopakuje stejný výkon, o postup nepřijde. "Jsem opravdu hrdý na to, jakým způsobem jsme hráli. Zasloužili jsme si vyhrát," řekl Martino. Jeho konkurent Diego Simeone z Atlétika je rád, že Madrid dokáže být Barceloně rovnocenným soupeřem.

Diego Simeone
zdroj: Isifa

Martina nadchla především druhá půle, kdy Barcelonoa doháněla jednobrankovou ztrátu po povedené trefě Diega z 56. minuty. "Po inkasovaném gólu jste viděli to nejlepší z Barcelony. Výborně jsme se pohybovali, rychle si přihrávali a celých 90 minut jsme hráli s velkým zaujetím."

Dvojzápas mezi prvními dvěma týmy španělské ligy je teď podle něj naprosto otevřený. "Výsledek 1:1 sice pro odvetu favorizuje soupeře, ale to, jak jsme hráli, mě naplňuje optimismem. Když předvedeme stejný výkon, postoupíme," konstatoval Martino.

Po premiérovém měření sil obou rivalů v evropských pohárech se hodně rozebíral první gól. Domácí brankář José Manuel Pinto, náhradník za zraněného Víctora Valdése, přemítal, zda Diegova povedená střela zpoza vápna a poměrně ze strany nešla chytit. "Trefil to skvěle, míč šel přímo do šibenice. Pokud dostanete takový gól, můžete střelci jen pogratulovat."

Simeone se nad povedenou trefou rozplýval. "Jsem za Diega opravdu šťastný. Odteď až do konce sezony pro nás bude klíčovým hráčem," podotkl Simeone, jenž si pochvaloval, že jeho tým v LM potvrzuje výkony ze španělské ligy. "Jsem rád, že dokážeme konkurovat takovýmhle soupeřům," dodal Simeone.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Barcelona - Atlético
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články