Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kopic i Kliment se i přes zranění vešli na soupisku Plzně pro LM. Chybí Cadu či Dedič

Ještě minimálně měsíc budou Plzni chybět. I tak se ale Jan Kopic s Janem Klimentem dostali na soupisku Západočechů pro základní skupinu Ligy mistrů. Do výběru českých šampionů pro utkání s Barcelonou, Interem Milán a Bayernem Mnichov se naopak nevešli obránci Radim Řezník s Filipem Kašou, záložník Cadu a útočník René Dedič.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň už zná soupeře v Lize mistrů

Kopic a Kliment budou trenérovi Michalu Bílkovi kvůli svalovým problémům chybět minimálně do konce září. Pravý bek Řezník zasáhl do obou zápasů 2. předkola proti Helsinkám, ale od té doby léčí zraněné koleno.

Stoper Kaša doplatil na velkou konkurenci v týmu Západočechů podobně jako letní posily Brazilec Cadu a Slovák Dedič. Všichni tři už v této sezoně nastoupili za třetiligové "béčko" Plzně.

Soupisku pro hlavní fázi Ligy mistrů tvoří maximálně 25 hráčů, ale čtyři z nich musí být odchovanci klubu. To v Plzni aktuálně splňuje pouze univerzál Jan Sýkora, takže Viktoria mohla využít pouze 22 míst.

Barcelona, která na úvod nabité skupiny C ve středu přivítá Plzeň na stadionu Camp Nou, nominovala všechny hvězdy v čele s polským kanonýrem Robertem Lewandowským. Katalánci stihli dopsat i nejnovější posily, krajní obránce Marcose Alonsa a Héctora Bellerína.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články