Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Hubník: Když dáme rychlý gól, Karabach znervózní

Praha – Viktoria Plzeň odletěla do Ázerbájdžánu k odvetě třetího kola Ligy mistrů. Po domácí remíze 0:0 s Karabachem si postup zkomplikovala a v Baku musí vstřelit gól a neprohrát. Hráči českého mistra věří, že zlepší svoji produktivitu a vyhnou se penaltám, které dlouhodobě nepatří mezi jejich silné stránky. Úterní zápas s předzápasovým studiem sledujte od 18:20 na ČT sport nebo na našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Kovařík: Je pravý čas na to začít proměňovat šance

Karabach na domácí půdě prohrál jen jedno z posledních 37 soutěžních utkání, a tak Plzeňané budou muset předvést kvalitní výkon. Roman Hubník věří, že rozhodující budou úvodní minuty. "Když dáme brzo gól, tak by mohli znervóznět. Zápas to bude hodně otevřený a myslím, že ze začátku velmi opatrný," zhodnotil kapitán Viktorie.

Plzni k postupu stačí i jakákoliv remíza vyjma výsledku 0:0, která by duel poslala do penaltového rozstřelu. Tomu by se ale český mistr rád vyhnul a zápas rozhodl v základní době.

"Příležitosti si pořád tvoříme, což je důležité. Kdybychom si je nevytvářeli, tak je to o to horší, ale je třeba je jen začít proměňovat. Myslím si, že je na to správný čas," je optimistický záložník Jan Kovařík.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články