Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Hejda: Začali jsme bláznit a soupeř nás trestal. Prohráli jsme si to sami

Plzeň – Sen zahrát si letos Ligu mistrů se fotbalistům Plzně rozplynul. Západočeši nezvládli odvetu 3. předkola s FCSB a po porážce 1:4 je čeká boj alespoň o Ligu mistrů. V táboře viktoriánu tak vládla ponurá atmosféra. Velmi zklamaný byl i stoper Lukáš Hejda, podle kterého si Plzeňané odvetu prohráli sami.

Radost fotbalistů FCSB
zdroj: ČTK autor: Kubeš Slavomír

"Přivezli jsme si nadějný výsledek, který jsme nedokázali uhrát a potvrdit. Určitě to teď bude bolet. Ten zápas jsme si prohráli sami vlastními chybami," řekl Hejda.

Útočník Michael Krmenčík sice v 64. minutě vyrovnal na 1:1, ale domácí pak předvedli velký kolaps a hráči někdejší Steauy Bukurešť během osmi minut vstřelili tři branky.

"Když jsme vyrovnali, věřil jsem, že to dotáhneme. Kontrolovali jsme hru a drželi balon, pak přišel nějaký odražený balon a on (Teixeira) to prostě propálil. Nevím, jestli jsme chtěli až moc, začali jsme bláznit, dělali jsme strašné chyby a soupeř nás za to trestal," prohlásil Hejda.

O kvalitě soupeře dopředu věděli. "V této soutěži už nenarazíte na lehkého soupeře. Ve všem, co jsme udělali špatně, nás potrestali. Ale hrálo by se jinak, kdybychom na začátku dali nějaké branky. To se bohužel nestalo," dodal bývalý hráč Sparty, Jablonce či Příbrami.

Západočeši nyní chtějí uspět v play-off Evropské ligy a zajistit si podzim v pohárech. "Motivace samozřejmě je. Chtěli jsme postoupit a hrát Champions League, a nezvládli jsme to. Máme před sebou Evropskou ligu, kterou chceme zvládnout," upozornil Hejda.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články