Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Enfant terrible Balotelli. V poločasové přestávce si s Pepem vyměnil dres

Liverpool - Mario Balotelli předvedl v utkání s Realem Madrid další ze svých pověstných "úletů". Kontroverzní italský útočník naštval trenéra Brendana Rodgerse tím, že si v poločase při cestě ze hřiště do kabin vyměnil dres se soupeřovým obránce Pepem. Do druhého dějství už Balotelli, který se zatím po letním příchodu do Liverpoolu trápí, po mizerném výkonu nenastoupil.

Mario Balotelli v dresu Liverpoolu
zdroj: ČTK/AP

"Slyším o tom poprvé, ale pokud to tak opravdu bylo, nelíbí se mi to," řekl Rodgers po zápase, který jeho celek prohrál kvůli nepovedenému prvnímu poločasu 0:3. "Viděl jsem to i v jiných ligách a zemích, ale nemělo by se to stávat. Podle mého názoru, pokud si chcete vyměnit dres, měl byste to udělat na konci zápasu," dodal.

S Balotellim, jenž v šesti odehraných zápasech Premier League ještě neskóroval a jediný gól dal v Lize mistrů proti Ludogorci Razgrad, si o nevhodném chování promluví. V prosinci řešil podobnou situaci s Mamadouem Sakhem, který si vyměnil dres s tehdejším útočníkem Chelsea Samuelem Eto'oem. "Měli jsme tu podobný incident vloni. Poradil jsem si s tím a vypořádám se s tím i teď," řekl Rodgers. Naopak trenér Realu Carlo Ancelotti podle svých slov nevidí na výměně dresů o přestávce nic špatného.


Incident podle Rodgerse nebyl důvodem, proč Balotelliho v poločase střídal. "Bylo to z taktických důvodů. Cítil jsem, že potřebujeme do hry trochu víc intenzity a někoho, kdo bude malinko víc napadat soupeřovy stopery. Adam Lallana si počínal velmi dobře."

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liverpool - Real Madrid
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články