Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Dvě žluté během dvou minut rozhodly. Sudí neměl na výběr, řekl kouč Porta

Porto – Dvě žluté karty během 74 vteřin a osud Porta byl téměř zpečetěn. Alex Telles byl vyloučen a Juventus dokráčel k vítězství 2:0. Podle trenéra portugalského celku Nuna Espirita Santa nebylo o správnosti červené karty pochyb.

Rozhodčí Felix Brych vylučuje Alexe Tellese
zdroj: Reuters

"V Lize mistrů nemůže rozhodčí udělat jiné rozhodnutí, než učinil," komentoval Santo. Druhou žlutou inkasoval Telles za ostrý skluz ze strany. "Bylo to pro nás pak těžké, ale zas nám to pomůže růst, protože těžké situace tým posilují," dodal po první domácí prohře od loňského dubna.

Červená karta byla výrazným okamžikem zápasu i pro gólmana Porta Ikera Casillase, který je rekordmanem soutěže v počtu startů a v play-off se objevil už šestnáctý rok po sobě.

"I Gigi Buffon (brankář Juventusu) mi po zápase říkal, že ta červená karta jim to hodně usnadnila. My se snažili a odehráli v obraně dobrý zápas, jenže ty dvě minuty všechno změnily," mrzela Casillase spoluhráčova nedisciplinovanost.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Porto - Juventus

Juventus ve druhé půli přesilovou hru využil a slepenými góly střídajících hráčů Marka Pjaci a Daniho Alvése si zajistil dobrou výchozí pozici do odvety. "To, že se prosadili zrovna dva střídající hráči, je jen náhoda. Jsme v komplikované situaci a teď bude těžké bojovat o postup, ale ještě není konec. Nesmíme se vzdávat. Všechno je možné," upozornil Santo.

Porto se nevzdává

"Třeba nám to Juventus usnadní v odvetě a také si nechá někoho vyloučit. Každopádně musíme jít zápas odmakat a nepřestávat věřit. Když předvedeme v Turíně to nejlepší, může se to povést," doplnil Casillas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články