Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Dojemná rozlučka s Ligou mistrů. Tottimu tleskal celý stadion Realu

Madrid - Zatímco většina fotbalistů AS Řím odjížděla po porážce 0:2 a vyřazení v Lize mistrů ze stadionu Realu Madrid rozladěná, dlouholetý kapitán Francesco Totti měl po utkání důvod k velkým emocím. Devětatřicetiletá legenda italského klubu se totiž ve svém dost možná posledním duelu prestižní soutěže nečekaně dočkala ovací vestoje od soupeřových fanoušků.

Francesco Totti
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

Když Totti v 74. minutě střídal Stephana El Shaarawyho, diváci na stadionu Santiaga Bernabéua povstali a bouřlivým potleskem jej na hřišti přivítali. Italský veterán takovou reakci nečekal a byl viditelně dojatý.

"Bylo to emotivní. Vysloužit si takový aplaus od zaplněného stadionu Bernabéu byl nepopsatelný pocit. Srdečné díky všem fanouškům, na tohle budou krásné vzpomínky," vzkázal po zápase Totti. "Tohle poděkování od fanoušků znamená, že jsem ve fotbale zanechal nějakou stopu," dodal bývalý italský reprezentant.

Duel na hřišti Realu byl pro něj možná posledním zápasem kariéry v Lize mistrů. V římském klubu mu po sezoně vyprší smlouva a vzhledem k tomu, že nemá nejlepší vztahy s trenérem Lucianem Spallettim, je dost možné, že skončí.

Po zápase v Madridu se prý Totti objevil v šatně domácího týmu a vyměnil si podepsaný dres s obráncem Sergiem Ramosem. "Když jsem byl malý, měl jsem Tottiho velmi rád. Dres samozřejmě půjde do mé domácí sbírky. On je příklad pro nás všechny. Je mu skoro 40 let a pořád tu s námi je," uvedl Ramos.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články