Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Chelsea má v LM blízko k postupu, Liverpool se nevzdává

Londýn/Mnichov - Pokud chtějí fotbalisté Liverpoolu přejít přes Chelsea do semifinále Ligy mistrů, musejí dnes večer na jejím stadionu Stamford Bridge vstřelit ve čtvrtfinálové odvetě nejméně tři branky. To se v evropských pohárech ještě nikomu nepovedlo, přesto hosté zdánlivě beznadějnou situaci po domácí prohře 1:3 ještě nevzdávají.

Chelsea se s Liverpoolem utká v Lize mistrů podesáté během posledních pěti sezon. V londýnském dresu zatím nechyběli ani jednou český brankář Petr Čech, útočník Didier Drogba a nyní potrestaný stoper John Terry, v týmu "Reds" odehráli všechna předchozí utkání jen Jamie Carragher a kapitán Steven Gerrard. Právě jeho start je kvůli problémům s třísly v ohrožení, ale trenér Rafael Benítez je prý připraven zariskovat a postavit ho.

Druhá dnešní čtvrtfinálová odveta se zdá být pouhou formalitou. Barcelona odjela do Mnichova s náskokem 4:0, který ještě žádný tým v evropských pohárech nedokázal v druhém utkání smazat. Katalánský kouč Josep Guardiola si však dobře vzpomíná na osmifinále, v němž hráči Bayernu zničili Sporting Lisabon po výsledcích 5:0 a 7:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články