Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chelsea dopsala Kalase na soupisku pro Ligu mistrů

Londýn - Chelsea dopsala na soupisku pro Ligu mistrů českého fotbalistu Tomáše Kalase. Dvacetiletý stoper je v kádru londýnského klubu od letního návratu z hostování v Arnhemu, v létě se ale na soupisku nevešel. Nyní však Chelsea využila možnost seznam 25 hráčů aktualizovat, Kalas tak může s týmem odcestovat na osmifinálový zápas s Galatasarayem Istanbul.

Kalas patří Chelsea od léta 2010. V říjnu loňského roku si připsal premiérový start za první tým v Ligovém poháru s Arsenalem. Od té doby však na další šanci čeká, i kvůli tomu, že o velkou část podzimu jej připravila naštípnutá lýtková kost.

Proto se během ledna uvažovalo o tom, že by mohl jít sbírat herní praxi na další hostování, trenér Chelsea José Mourinho se však rozhodl kádr neoslabovat a nechal si Kalase v týmu. "Máme 20 hráčů pro anglickou ligu, osmnáct pro Ligu mistrů. Proto potřebujeme hráče, jako je Kalas," uvedl Mourinho.

Člen širšího kádru reprezentace nicméně stále zůstává až čtvrtým stoperem v pořadí za Johnem Terrym, Davidem Luizem a Garym Cahillem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články