Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Atlético Madrid ohlásilo před čtvrtfinále LM dva nakažené, ale do Lisabonu letí

Dva hráči Atlética Madrid měli před cestou na čtvrtfinále Champions League pozitivní test na covid-19. Klub, který se má ve čtvrtek v Lisabonu utkat s Lipskem, to oznámil na svém webu s tím, že se jedná o obránce Šimeho Vrsaljka a útočníka Ángela Correu. Zbytek týmu absolvoval další testování a po negativním výsledku všech může do portugalské metropole odletět.

Angel Correa z Atlética Madrid v utkání proti Lokomotivu Moskva
zdroj: Reuters autor: SERGEI KARPUKHIN

Oba hráči zůstanou v domácí izolaci, ani jeden z nich nevykazuje příznaky nemoci.

Třetí celek uplynulé sezony La Ligy v neděli oznámil, že má v týmu dva nakažené. Neinformoval však, o koho jde. Identitu nakažených zveřejnil až v pondělí po jejich souhlasu, aby ukončil spekulace. Atlético mělo původně odcestovat do Lisabonu v pondělí večer, ale kvůli testování odletí až v úterý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liverpool - Atlético Madrid

Dohrávka LM, kterou v březnu přerušila pandemie koronaviru, začne v Lisabonu ve středu. Na neutrální půdě se bude od čtvrtfinále hrát na jeden zápas a bez diváků, finále je na programu 23. srpna.

Další dvojice tvoří Bergamo - PSG, Manchester City - Lyon a Barcelona - Bayern Mnichov. Žádný další čtvrtfinalista v mužstvu nákazu covidem-19 nemá.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články