Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Liberecký kouč Šilhavý: Gól v Udine by byl velkou motivací pro odvetu

Praha – Liberečtí fotbalisté zítra vstoupí do play-off Evropské ligy, kde je čeká Udinese Calcio. Pátý tým minulé sezony italské Série A je v duelu jasným favoritem, český tým chce využít mimo jiné nerozehranosti italského soupeře. Podrobnou on-line reportáž přinese náš web. Utkání začne zítra ve 20:45.

Liberečtí jsou v dobré náladě. Roli outsidera si nepřipouštějí. "Skoro nikdo nám nevěřil, že postoupíme přes Curych, a oba zápasy jsme vyhráli. Byly to velmi těžké zápasy. Budeme to chtít ukázat i teď," řekl odhodlaně obránce Ondřej Kušnír.

Sílu italského soupeře si však zároveň dobře uvědomují. "Udine je o třídu, možná o dvě, výš, než jsme my. Bude to hodně těžké," prohlásil liberecký záložník David Pavelka.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberečtí odletěli do Udine

Trenér Šilhavý se sice nechal slyšet, že postup přes Udine by se rovnal malému zázraku, zbraně ale neskládá a tuší, kudy by mohla vést cesta. "Musíme uhlídat dva nebezpečné útočníky Di Nataleho a Moriela. Gól vstřelený na půdě soupeře by byl velkou motivací pro domácí odvetu," zdůraznil trenér Jaroslav Šilhavý.

Slovan spoléhá i na menší rozehranost soupeře: Udine zatím má za sebou "jen" 3. předkolo Evropské ligy, v němž hladce vyřadilo bosenský Široki Brijeg po výhrách 4:0 a 3:1. Italská Serie A ale začne až o víkendu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články