Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Liberec ztratil dalšího obránce, odchází Kušnír

Liberec - Ondřej Kušnír využil výstupní klauzuli ve smlouvě a odchází ze Slovanu Liberec do kazašského celku Tobol Kostanaj. K novému týmu se pravý obránce se zkušenostmi z národního týmu připojí ve středu.

Ondřej Kušnír
zdroj: AP autor: Walter Parisotto

"Ondřej Kušnír využil klauzuli, která mu umožňovala při splnění předem daných podmínek ze Slovanu odejít. Dnes o naplnění této klauzule informoval vedení klubu. Podepsání smlouvy by podle Kušníra mělo být už jen formalitou," stojí v prohlášení Liberce.

Účastník jarních bojů v Evropské lize tak přišel o další důležitou postavu defenzivy. V zimě již odešel stoper Renáto Kelič a klíčový obránce Radoslav Kováč se domluvil na letním odchodu do Sparty. Zbývajícím pravým bekem v týmu je Vladimír Coufal, na tomto postu může zaskakovat i univerzál Martin Frýdek.

Devětadvacetiletý Kušnír přišel do Liberce v létě 2012 a odehrál za Slovan 34 ligových zápasů. V Tobolu se setká s dalšími českými fotbalisty Štěpánem Kučerou a Jiřím Jeslínkem, který tam na začátku ledna zamířil z Mladé Boleslavi. S Jeslínkem se znají ze společného angažmá ve Spartě, Kušnír hrával i za Žižkov.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články