Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Liberec přišel o kapitána. Kováč má natržený stehenní sval

Liberec - Fotbalisté Liberce se možná budou muset až několik týdnů obejít bez svého kapitána Radoslava Kováče. Vyšetření odhalilo, že má natržený stehenní sval. Pro Slovan je jeho absence velkou nepříjemností, Kováč byl hlavní oporou týmu. "Samozřejmě je to pro nás ztráta, je to pro nás platný hráč z hlediska organizace hry, kvality," řekl liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Radoslav Kováč
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Kováč musel v minulém kole v Plzni kvůli zranění už po dvanácti minutách střídat. Problémy se stehenním svalem ho trápily už před zápasem na západě Čech. "Vyšetření potvrdilo, že má natržený sval. Možná bude mimo hru i pár týdnů, nejkratší doba léčení je asi tři neděle. Uvidíme, jak bude léčba pokračovat," uvedl Šilhavý.

Věří, že se Severočeši dokážou s Kováčovou absencí vyrovnat. V létě odejde čtyřiatřicetiletý stoper do pražské Sparty. "V příští sezoně už tady nebude. Uvidíme, jak to zvládnou ti kluci, kteří nastoupí," uvedl Šilhavý. "Další stopeři Rajnoch s Karišikem už trénují a je tam i další varianta," dodal kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články