Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Lazio díky brance Kloseho porazilo ve šlágru kola Inter

Řím – Jediná branka byla k vidění ve šlágru 17. kola italské fotbalové ligy, ve kterém porazilo domácí Lazio Řím díky brance kanonýra Miroslava Kloseho Inter Milán 1:0. Díky výhře se Lazio svému soupeři přiblížilo v tabulce na rozdíl jednoho bodu. Vinou horšího skóre zůstávají v tabulce čtvrtí za Neapolí, která může oběma rivalům uniknout díky nedělnímu utkání s Boloňou.

Miroslav Klose
zdroj: ISIFA

Rozuzlení duelu Lazia s Interem přišlo po dlouho bezbrankovém průběhu až v závěru - v 82. minutě trefil německý útočník Miroslav Klose první kolmou přihrávku od Mauriho a křížnou střelou překonal brankáře Handanoviče.

Lazio si s Interem poradilo podruhé za sebou, na rozdíl od posledního duelu se ale mezi střelce nemohl zapsat útočník Libor Kozák. Český reprezentační útočník pykal za vyloučení z posledního utkání s Boloňou.

Udine remizovalo díky brance Di Nataleho z předposlední minuty 1:1 s Palermem. Soupeř, který vedl po gólu Iličiče z 33. minuty a poslední půlhodinu dohrával po vyloučení Heurtauxe proti deseti, zůstává jen bod nad sestupovým pásmem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články