Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Latka ukončil u soudu smlouvu s Panionisem

Praha - Český fotbalový obránce Martin Latka už není hráčem Panioniosu Atény a vyhlíží nové angažmá. Latka ukončil své spojení s Panioniosem soudní cestou, protože byl od února bez výplat. Šestadvacetiletý zadák se tak zároveň stal volným hráčem a může do nového působiště odejít zdarma.

Bývalý kapitán reprezentační jednadvacítky strávil v Panioniosu dva a půl roku. Letošní jaro však pro něj i pro českého spoluhráče Václava Svěrkoše, který v Aténách hostoval ze Sochaux, bylo komplikované. "Jsem rád, jak to dopadlo. Skončilo to nejlepším možným způsobem, protože soud mně přiřkl nedoplacené peníze a ještě jsem se vyvázal ze smlouvy," řekl Latka.

Aténský celek dlouho sužovaly velké ekonomické problémy, což pocítili i sami hráči, kteří nedostávali plat. Řecký svaz dokonce kvůli tomu Panionios přeřadil do druhé ligy, ale klub uspěl s odvoláním a v nejvyšší soutěži by měl startovat i v další sezoně.

Latka teď zvažuje další kroky, nabídky má prý znovu i z Řecka. "Nějaké možnosti se nabízejí, ale zatím nejde o nic moc konkrétního. Na druhou stranu bych rád měl brzy jasno o dalším angažmá," řekl odchovanec Českých Budějovic, který v jejich dresu a ve Slavii v české lize nasbíral 125 startů a vstřelil 11 branek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články