Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Lampard: Snad se dohodneme, aby Willian a Giroud v případě restartu zůstali

Frank Lampard doufá, že hráči, jimž v červnu vyprší smlouva, v případě obnovení sezony Premier League podepíšou krátkodobý kontrakt. Hráčská legenda "Blues" a jejich současný kouč by totiž logicky rád dokončil ročník se stejným kádrem.

Prodloužení hráčských smluv doporučila mezinárodní federace FIFA. Kontrakty, které vyprší k datu původního konce ročníku, tedy k 30. červnu, se mají prodloužit do nového konce sezony. Třicátého června vyprší smlouvy záložníkovi Willianovi a útočníkovi Olivieru Giroudovi.

"Jde o hvězdy, takže mi to samozřejmě dělá starosti. Ti hráči, kterým vyprší kontrakt, klubu odvedli skvělé služby a mají k němu velké pouto. Ale samozřejmě se teď budou obávat, na čem jsou. A pokud se zkrátí přípravné období před novou sezonu, chtějí mít nějakou jistotu," řekl Lampard.

"Snad se dokážeme dohodnout, aby zůstali, protože pokud začneme znovu hrát, rád bych, aby kádr vypadal stejně jako po celou sezonu. Jak to dopadne, teprve uvidíme," prohlásil kouč Chelsea. Londýnskému celku patřila před přerušením ligy čtvrtá příčka, která jako poslední zaručuje start v Lize mistrů.

Kluby Premier League dnes čeká konferenční hovor, během něhož budou hlasovat o návratu k týmovému tréninku.

"Hlavní je zdraví a bezpečnost. Také ale musíme myslet na kondici hráčů, co se týče zranění, a jak se můžeme posouvat dál, když nemáme ponětí o termínu příštího zápasu," uvedl Lampard.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články