Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Kweuke: Vítězství bylo odpovědí, jaký jsme tým

Plzeň - Sparťanským hrdinou byl v pondělním šlágru 5. kola fotbalové ligy v Plzni znovu Leonard Kweuke. K dosavadním dvěma ligovým podzimním trefám přidal další dvě a proti čerstvému účastníkovi Ligy mistrů ho to těšilo o to více. Po utkání byl spokojen s výhrou, jen ho mrzelo, že jeho tým nevyhrál výraznějším způsobem. Sám prý mohl přidat další přesné zásahy.

Klíčový podle něj byl úvod. "Měli jsme výborný vstup do zápasu a pak se nám samozřejmě hrálo mnohem snadněji. Vytvářeli jsme si i další šance a já sám mohl přidat další góly," uvedl kamerunský útočník.

Kweukeho především těší, že Sparta začíná svým pronásledovatelům unikat a dnešní soupeř se jí dívá na záda už s výraznou ztrátou. "Minulou sezonu jsme museli dohánět manko na Plzeň a neuspěli. Tohle už nechceme letos připustit, jdeme razantně za naším mistrovským cílem. A vůbec není důležité, zda dává góly Kweuke, nebo někdo jiný," tvrdil skromně.

Sparťané se rychle dali dohromady po pohárovém nezdaru s FC Vaslui. "Byli jsme maximálně koncentrovaní, znali jsme důležitost utkání. Náš výkon byl především dostatečnou odpovědí na spekulace, jaký jsme tým. Naplnili jsme taktiku, hráli dost důrazně a hlavně jsme dávali góly," líčil s úsměvem Kamerunec, který si drží v české lize průměr 0,5 gólu na zápas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články