Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Krejčí stále netrénuje s týmem a Spartě může proti Plzni chybět

Praha - Fotbalistům vedoucí Sparty možná bude v nedělním šlágru 19. kola první ligy s druhou Plzní chybět Ladislav Krejčí. Jednadvacetiletý záložník totiž stále léčí zraněný zadní stehenní sval a tři dny před zápasem ještě netrénuje s týmem.

"Je pod dozorem lékařského týmu i kondičních trenérů a připravuje se individuálně," řekl trenér Sparty Vítězslav Lavička na tiskové konferenci, která se netradičně konala přímo na trávníku letenského stadionu.

Krejčí se zranil v úvodním jarním kole proti Brnu a přišel o následující zápas s Bohemians 1905 i o reprezentační sraz. Podle Lavičky ale nejde o nic vážného. "Je pozitivní, že opakovaně podstoupil sonografické vyšetření, které neprokázalo, že by měl ve svalu trhlinu. Takže reálná šance, že by proti Plzni nastoupil, pořád existuje," prohlásil kouč.

Připraven nastoupit je naopak stoper Mario Holek, který po srážce hlavou s protihráčem nedohrál sobotní zápas s Bohemians. "Oko je asi v pořádku, protože vás všechny vidím dobře. Takže můžu nastoupit," řekl Holek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články