Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kozel: Vybrali jsme si daň z nezkušenosti

Praha – Dukla má za sebou obnovenou ligovou premiéru, její trenér Luboš Kozel chápe dnešní bezbrankovou remízu s Olomoucí jako zisk. "Olomouc nám nastavila zrcadlo naší výkonnosti. Pokud budeme chtít konkurovat těmto kvalitním týmům, budeme muset přidat. Dnes jsme na výhru neměli a tak trochu jsme si vybírali daň z nezkušenosti. Proto je ten bod pro nás cenný," uvedl.

Podle trenéra Olomouce Zdeňka Psotky se projevilo, že šlo o první zápas nové sezony. "Bylo to první utkání, které s sebou přináší spoustu nervozity. I když jsme měli převahu, tak jsme si nevypracovali vyloženou příležitost. Byly tam nepřesnosti, malá odvaha, hráči se báli, aby něco nepokazili. Proto jsme tu ztratili dva body," zhodnotil.

Kouč Bohemians 1905 Pavel Medynský si mohl po triumfu nad Slavií pochvalovat úspěšnou ligovou premiéru v roli hlavního trenéra. "Byly to vydřené tři body, na úvod sezony jsme předvedli důrazný a bojovný výkon. Slavia sice byla podle očekávání lepší na balonu, ale fotbal se hraje na góly. My jsme dali dva, a proto jsme zaslouženě vyhráli," uvedl.

Slávistický trenér Michal Petrouš naopak nemohl být spokojený, Slavia v lize přišla o sedmizápasovou sérii neporazitelnosti ze závěru minulé sezony. "První půle byla hodně špatná, hlavně ty dvě minuty, kdy jsme byli takticky nedisciplinovaní. Inkasovali jsme z dlouhých nákopů, na které jsme se přitom připravovali. Celkově jsme hráli v první půli ospale, pomalu a s tím nemůžu být spokojen. Mužstvo má daleko na víc. Druhá půle už byla o něčem jiném, ale bohužel jsme neproměnili šance," řekl Petrouš.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články