Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kozák zářil v Evropské lize, Panathinaikosu vstřelil dva góly

Řím - Ve čtvrtečním programu Evropské ligy skórovali dva čeští fotbalisté nominovaní na přípravný zápas národního týmu se Slovenskem. Zatímco záložník Bořek Dočkal svým zásahem jen zmírnil porážku Rosenborgu 1:3 v Charkově, Libor Kozák hned dvěma góly podpořil výhru Lazia Řím 3:0 nad Panathinaikosem.

Libor Kozák
zdroj: AP autor: Boris Grdanoski

Navzdory tržné ráně na hlavě Kozák ve 23. minutě parádně přehodil brankáře a pět minut před přestávkou využil chybu obránců a podruhé v letošní sezoně evropských pohárů vstřelil dva góly. Po přestávce se k němu navíc připojil Sergio Floccari a Lazio udělalo důležitý krok k postupu ze skupiny.

Je nám líto, video expirovalo.
Libor Kozák vstřelil dva góly do sítě Panathinaikosu

Český útočník přitom v letošní sezoně skoro nehraje, v Serii A stejně jako v Evropské lize nastoupil v základní sestavě v jediném zápase. V italské nejvyšší soutěži ještě nevstřelil branku, ve 4. předkole Evropské ligy ale na konci srpna dal dva góly slovinskému týmu ND Mura 05.

Trenér Michal Bílek Kozáka nominoval k přátelskému zápasu se Slovenskem v Olomouci. Diváci jej tak možná příští středu poprvé uvidí hrát za národní A mužstvo.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články